logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

Ajankohtaiset
221
blog,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Ajankohtaiset

Palvelu valikoimamme laajenee!

Tuetun asumisen, ammatillisen tukihenkilötoiminnan, perhetyön ja Oljenkorsi palvelun lisäksi tiiviin tuen yksikkömme tarjoaa kattavaa tukea Kruunuvuorenrannassa Helsingissä!  Tiiviin tuen yksiköstä saat lisätietoa toimitusjohtajaltamme Jouni Sipiläiseltä.

Kaikkien palveluidemme osalta tiedustelut ja asiakasohjaus Palvelupäällikkö Petri Salorannalle.

 

NAL Palvelut Oy: lle uudet toimitilat

NAL Palvelut Oy on siirtynyt uusiin toimitiloihin! Uusi osoitteemme on Malminkaari 9, 00700 Helsinki.

NAL Palvelut Oy: n kanssa uuteen osoitteeseen siirtyivät myös Nuorisoasuntoliito Ry ja NAL Asunnot Oy. Tupaantuliaisista tiedotamme yhteistyökumppaneitamme hieman myöhemmin!

NAL Palvelut Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys- merkki

NAL Palvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

”Halusimme hakea Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä, sillä mielestämme on tärkeää viestittää asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että toimintamme tuotot ohjautuvat nuorten kohtuuhintaisen asumisen edistämiseen ja nuorisoasumisen kehittämiseen”, toteaa NAL Palveluiden toimitusjohtaja Jouni Sipiläinen.
”Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta”, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. ”Nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

Jouni Sipiläisestä NAL Palvelut Oy: n uusi toimitusjohtaja

NAL Palvelut Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jouni Sipiläinen. Sosiaalialan pitkän linjan ammattilainen aloittaa uudessa tehtävässään toukokuun lopussa.

Monipuolisen sosiaalialan kokemuksen omaava Jouni Sipiläinen on valittu toimitusjohtajaksi NAL Palveluihin. Hänellä on pitkä ja laaja työkokemus sosiaalialan eri tehtävistä niin aikuissosiaalityön, lastensuojelun, talous- ja velkaneuvonnan kuin työllisyyspalveluidenkin saralta.

Jouni Sipiläinen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja hänellä on sosiaalityöntekijän ammattipätevyys. Hän tuo NAL Palveluihin laajaa substanssi- ja kehittämisosaamista sekä vahvaa näkemystä talous- ja muun hallinnon johtamiseen.

”Haluan jatkaa NAL Palveluiden laadukkaiden ja vaikuttavien palveluiden tuottamista asiakkaidemme hyödyksi yhdessä osaavan ja innostuneen työyhteisömme kanssa. Samalla tavoitteenani on osaltani kehittää toimintaa vastaamaan uusien kohderyhmien tarpeisiin”, Sipiläinen sanoo.

Sipiläinen aloittaa tehtävässään 21.5.2018. Hänet tulee tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jouni.sipilainen@nalpalvelut.fi ja puhelimitse numerosta 044 7047087