logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

NAL Palvelut Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys- merkki
655
post-template-default,single,single-post,postid-655,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

NAL Palvelut Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys- merkki

NAL Palvelut Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys- merkki

NAL Palvelut Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

”Halusimme hakea Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä, sillä mielestämme on tärkeää viestittää asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että toimintamme tuotot ohjautuvat nuorten kohtuuhintaisen asumisen edistämiseen ja nuorisoasumisen kehittämiseen”, toteaa NAL Palveluiden toimitusjohtaja Jouni Sipiläinen.
”Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset rakentavat yhteiskuntaa hyvien arvojen kautta”, toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. ”Nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti