logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

Jouni Sipiläisestä NAL Palvelut Oy: n uusi toimitusjohtaja
623
post-template-default,single,single-post,postid-623,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Jouni Sipiläisestä NAL Palvelut Oy: n uusi toimitusjohtaja

Jouni Sipiläisestä NAL Palvelut Oy: n uusi toimitusjohtaja

NAL Palvelut Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jouni Sipiläinen. Sosiaalialan pitkän linjan ammattilainen aloittaa uudessa tehtävässään toukokuun lopussa.

Monipuolisen sosiaalialan kokemuksen omaava Jouni Sipiläinen on valittu toimitusjohtajaksi NAL Palveluihin. Hänellä on pitkä ja laaja työkokemus sosiaalialan eri tehtävistä niin aikuissosiaalityön, lastensuojelun, talous- ja velkaneuvonnan kuin työllisyyspalveluidenkin saralta.

Jouni Sipiläinen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja hänellä on sosiaalityöntekijän ammattipätevyys. Hän tuo NAL Palveluihin laajaa substanssi- ja kehittämisosaamista sekä vahvaa näkemystä talous- ja muun hallinnon johtamiseen.

”Haluan jatkaa NAL Palveluiden laadukkaiden ja vaikuttavien palveluiden tuottamista asiakkaidemme hyödyksi yhdessä osaavan ja innostuneen työyhteisömme kanssa. Samalla tavoitteenani on osaltani kehittää toimintaa vastaamaan uusien kohderyhmien tarpeisiin”, Sipiläinen sanoo.

Sipiläinen aloittaa tehtävässään 21.5.2018. Hänet tulee tavoittaa sähköpostitse osoitteesta jouni.sipilainen@nalpalvelut.fi ja puhelimitse numerosta 044 7047087