logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

Kotona kaupungissa hanke lähtenyt liikkeelle
501
post-template-default,single,single-post,postid-501,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Kotona kaupungissa hanke lähtenyt liikkeelle

Kotona kaupungissa hanke lähtenyt liikkeelle

Maaliskuussa käynnistyi Kotona kaupungissa – pakolaistaustaisten nuorten ja lapsiperheiden asumisvalmennus Espoossa ja Oulussa -hanke. Hanke toteutetaan Espoon kaupungin, NAL Palvelut Oy:n, Espoon Asunnot Oy:n ja Oulunseudun nuorisoasuntoyhdistys ry:n yhteistyönä vuosina 2017–2019.
Hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan asumisvalmennusmalli, jonka avulla pyritään edistämään pakolaistaustaisten nuorten ja lapsiperheiden asumisvalmiuksia. Valmennus koostuu ryhmätapaamisista (teoriaosuudet ja käytännön harjoitukset) sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävistä yksilötapaamisista.
Kotona kaupungissa -hanketta rahoittaa EU:n turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto (AMIF).

Lisätietoja hankkeesta:
Projektipäällikkö Sanni Liimatainen, sanni.liimatainen (at) espoo.fi
Projektityöntekijä Niina Meriläinen, niina.merilainen (at) nalpalvelut.fi