logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

Nalpalvelut | Palvelu valikoimamme laajenee!
696
post-template-default,single,single-post,postid-696,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Palvelu valikoimamme laajenee!

Palvelu valikoimamme laajenee!

Tuetun asumisen, ammatillisen tukihenkilötoiminnan, perhetyön ja Oljenkorsi palvelun lisäksi tiiviin tuen yksikkömme tarjoaa kattavaa tukea Kruunuvuorenrannassa Helsingissä!  Tiiviin tuen yksiköstä saat lisätietoa toimitusjohtajaltamme Jouni Sipiläiseltä.

Kaikkien palveluidemme osalta tiedustelut ja asiakasohjaus Palvelupäällikkö Petri Salorannalle.