logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

Nalpalvelut | NAL Palvelut etsii kahta ohjaajaa
670
post-template-default,single,single-post,postid-670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

NAL Palvelut etsii kahta ohjaajaa

NAL Palvelut etsii kahta ohjaajaa

Työntekijäksi loistavaan tiimiin ja merkityksellisen työn pariin!

NAL Palvelut Oy on Nuorisoasuntoliiton (NAL) sekä sen paikallisyhdistysten omistama yhtiö, joka tuottaa tuetun asumisen palvelua pääkaupunkiseudulla. Työskentelymme painopiste on nuorten aikuisten sosiaalisessa kuntoutuksessa ja tukemisessa kohti itsenäistä arjen hallintaa, mutta toteutamme myös muun muassa lastensuojelun avopalveluita. Meille on myönnetty yhteiskunnallisen yrityksen status ja tuottomme ohjautuvat nuorten kohtuuhintaisen asumisen ja nuorten tarvitsemien palveluiden edistämiseen.

 

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme kahta ohjaajaa.

Toinen toimi on kokonaan uusi ja toinen äitiyslomasijaisuus välillä 1.5.2019 – 31.12.2019. Työ on mahdollista aloittaa osa-aikaisena.

Ohjaaja tekee pääasiassa työtä itsenäistä asumista aloittavien noin 16 – 29 -vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Työn tavoitteena on turvata asiakkaiden itsenäisen asumisen onnistuminen, sekä tukea lisäksi asiakkaiden itsenäistymiskehitystä kokonaisvaltaisesti. Tuen tarve on yksilöllistä asiakkaan taustasta ja tarpeista riippuen. Työ tapahtuu pääosin asiakkaiden elinympäristössä ja edellyttää liikkumista eri puolilla pääkaupunkiseutua pääosin julkisilla kulkuvälineillä.

 

Hakijoiltamme edellytämme:

– sosiaali- tai terveysalan koulutusta (AMK)

– hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata erilaisia ihmisiä vaihtelevissa tilanteissa

-innostavaa ja positiivista personallisuutta ja työotetta

-itsenäistä ja tehokasta työskentelyä sekä kykyä organisoida ja suunnitella omaa työtä

 

Lisäksi arvostamme:

– kokemusta itsenäistymisikäisten nuorten kanssa työskentelystä

– kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä

– asumisasioiden tuntemusta

– kielitaitoa (esim. dari, arabia, venäjä)

– halua kehittyä työntekijänä

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan osana erittäin ammattitaitoista ja hyvähenkistä 7 hengen tiimiä. Työntekijöillämme on lounasetu, kattava työterveyshuolto ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurisetelien muodossa.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

toimitusjohtaja Jouni Sipiläinen, jouni.sipilainen@nalpalvelut.fi  , 044-7047 087 tai palvelupäällikkö Petri Saloranta, petri.saloranta@nalpalvelut.fi, p. 040 7538 347.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen info@nalpalvelut.fi mahdollisimman pian, viimeistään 11.3.2019 mennessä. Haastattelemme mahdollisesti hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, valinnan teemme heti sopivan työntekijän löytyessä.