logo
Tiedustelut
Petri Saloranta
petri.saloranta (at) nalpalvelut.fi

Malminkaari 9, 00700, Helsinki
(B- Porras, 2krs.)
Puhelin: 040 753 8347

Nalpalvelut | NAL Palvelut Oy:lle NAL laatuleima!
522
post-template-default,single,single-post,postid-522,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

NAL Palvelut Oy:lle NAL laatuleima!

NAL Palvelut Oy:lle NAL laatuleima!

Kun työtä tehdään laadusta tinkimättä, pitää sitä myös valvoa. NAL:n oma laatujärjestelmä auttaa parantamaan toimintaa systemaattisesti ja jatkuvasti, sekä jakamaan hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja NAL-perheen kesken. Käytännössä tämä tapahtuu toteuttamalla NAL-kentän sisäisiä vertaisarviointeja sekä nostamalla esiin sekä hyviä käytäntöjä että kehittämiskohteita. Näin nuorten asumisen vierivä kivi ei sammaloidu.

Vertaisauditoinnin onnistuneesti läpikäyneille myönnetään juhallisin diplominluovutusmenoin NAL-laatuleima, joka on voimassa vuoden kerrallaan.

Syksyn NAL-päivillä Rovaniemellä jaettiin laatuleiman saaneille laatuleimat diplomeineen sen merkiksi, että he hyvällä työllään täyttävät NAL-laatuarvioinnin tiukat laatukriteerit.

NAL Palvelut Oy oli yksi laatuleiman saaneista.